Slagerij Jan en Carine

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Tepan-Yaki

Hoewel Tepan-Yaki koken op Japanse wijze betekent, kan dit gerecht ook klaargemaakt worden in een combinatie van gourmet en barbecue. Vier stukjes vlees of vis van ongeveer 80 gram worden gebakken op een bakplaat van 90 cm op 20 cm en deze bakplaat is zeker groot genoeg voor zes tot acht personen. Uiteraard kunnen er ook wokgroenten of andere groenten (ui, paprika, aubergine, champignons enz.) op gegaard worden.
Elk schaaltje zoals op de foto's hieronder is voor twee personen.

Tepan-Yaki 1

1601

€ 7,70/ p

Steak steakado, zalmfilet, lamsmedaillon, kipfilet Mexico

Tepan-Yaki 2

1602

€ 8,60/ p

Steak steakdo, kalfsmedaillon Provençaal, lamsmedaillon, scampibrochette

Tepan-Yaki 3

1603

€ 7,70/ p

kipfilet Mexico, lamsmedaillon, kip- en rundbrochette, zalmfilet

Tepan-Yaki 4

1604

€ 6,50/p

kipfilet Mexico, lamsmedaillon, kip- en rundbrochette, scampibrochette

Tepan-Yaki 5

1605

€ 5,80/p

Steak steakado, kipfilet Mexico, chipolata en slavink, scampibrochette

Tepan-Yaki 6

1606

€ 7,90/ p

Steak steakdo, zalmfilet, haasje Dijon, lamsmedaillon

Menu's van Tepan-Yaki kunnen naargelang uw smaak veranderd of aangepast worden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu